Things I like

En oplanerad lördagseftermiddag

Jag hade inga planer när jag vaknade i morse. Eller ja, vid lunchtid. Haha! Jag och Iryna somnade ganska sent igår. Vi drack te och åt goda kakor, och pratade till sent. Och hade diktamen. Ni vet när den ena läser en text och man ska skriva? Som man alltid gjorde på engelskan på mellanstadiet. Jag på franska och hon på engelska. Hahaha! Trop drôle.

Sen när jag vaknade i morse så skulle jag följa med henne för hon skulle hjälpa mig hitta ett ställe för att skriva ut en sak men jag var sååå trött. ”Tu doit te reveiller Christine” sa hon och ruskade om mig. Men jag bara somnade vidare. 😛

Efter frukost/lunch så ringde jag Janis. Hängde med henne till laundry-automaten och hjälpte henne dra vagnen med tvätt. Jag är sååå snäll. 😉
Sen mötte vi upp med Manuel och gick och tog en kaffe i 6:e och försökte lösa mina och Manuel’s kärleksproblem. Haha. Jättetrevligt var det iafl. Perfekt oplanerad lördagseftermiddag. Stackars Janis hade klämt in alldeles för mycket på en och samma dag så hon var stressad för att möta en tjejkompis. Först tyckte Manuel att jag skulle följa med honom och shoppa men så kom han på att han inte orkade. Haha! Lika bra, eftersom jag typ är pank. Höhö.
Vi snackade om att mötas lite senare och käka men jag vet inte ännu hur det blir. Ska iafl till mig och duscha och byta om. Och lämna dator.

Måste gå nu för klockan börjar bli mycket. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.