C'est la vie

Drinks instead

Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ut eller stanna inne ikväll. Först fastnade jag framför True Blood och sen pratade jag med Janis. De skulle på en superdyr restaurang och eftersom jag inte sådär himla rik just nu så bestämde jag mig för att skippa det och möta upp med dem efteråt. Alla andra är antingen bortresta över helgen eller så hade de andra planer. Så jag sitter på McDonalds istället, haha! Hittade ett eluttag så nu har jag suttit här alldeles för länge. 😛

Ska gå hem och lämna dator och sen ringa dem och höra var de är. Tyckte hon sa St Germain des Pres så jag ska väl ta Metron ner dit. Haha, lördag kväll och jag sitter och surfar på donken. So sad.
Får bli drinkar istället nu!

Vad gör/gjorde ni ikväll?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.