Fun stuff

Crazy night


Gammal bild från en lika galen kväll på Café Oz. Manuel trivs med ”sina tjejer”, hahaha!

Jisses vilken kväll igår! Och såklart glömde jag minneskortet till kameran i datorn. Förargligt. Från och med nu så ska jag alltid använda usb-kabeln.

Jag åkte för att möta Manuel och Janis som var på en bar nära Mabillon. Manuels två vänner var där med. Blev bjuden på drinken Pastis(måste vara det äckligaste som kommits på!) mot min vilja typ och sen gick det utför. 😛 Vi drog vidare till en klubb på samma gata och dansade. Ni förstår, jag och Manuel är dancing queens. Haha! 😉
Jag var duktigt trött när jag vaknade i morse men det var det värt. Galet rolig kväll! Kom hem vid fyra någonting efter en hopplös jakt efter rätt nattbuss. Till slut fick jag ta taxi. Tur att det är billigare här.

Idag har jag inte gjort mycket. Sov till halv ett, Iryna lagade lunch till mig och sen åkte jag och hämtade en grej hos Bruce. Fastnade länge hos Natalie i kväll och pratade om jul, bäddsoffor och annat. Sen gick jag och bokade bord för middag med vännerna på tisdag. Det ska bli så trevligt! Och det blir på mitt favvoställe i Marais. Mys! Då ska jag INTE glömma varken kamera eller minneskort, hehe.

Nu ska jag iväg och käka hos en kompis. I morgon blir det skola, jobb och flytt. Busy day. Hur ska jag få allt att gå ihop?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.