C'est la vie

& det svider som klor, som nya munsår.

IMG_6463

En liten kvällsupdate från mig. Vad har hänt idag då? Mitt munsår (någon annan än jag som tänker på låten ”Beskyddaren” med Kent?) lever och frodas, tackar som frågar. Jag råkade dessutom riva upp ett liiitet ”sår” när jag skulle byta plåster vilket troligtvis förvärrade det hela. Satte på ett nytt pga vad annars skulle jag göra, och nu är jag livrädd för att dra av det för blåsan har såklart blivit större. Sedan jag kan ju rekommendera att INTE äta kebab när man har munsår. Frågan är vad man egentligen KAN äta med munsår? Typ soppa med sugrör? Innan kebaben gick jag genom underhållsbudgeten för 2016-2017 med en representant från Riksbyggen, och efter kebaben så köpte jag en glass och satte mig i solen på Drottningtorget. Tyvärr fick jag ont i magen av den – vilket nog var en följd av att jag åt min lunch klockan fyra. Fick ställa in mina trevliga kvällsplaner och åka hem och vila i stället.

Sedan kom en upprörd granne och knackade på. Hon berättade att en äldre person i huset betett sig väldigt märkligt. Han har antingen fått en psykos eller blivit dement och detta måste jag då deala med. Som allt annat. Det är SÅ kul att vara ordförande i styrelsen. Jag kan verkligen rekommendera det.

Nu har jag precis suttit och sökt på en massa information på en plats jag vill åka till, mailat ett mail, frågat en massa frågor, fått panik över alla dessa frågor, blivit lugnad, fått panik igen (vem ska man egentligen lyssna på?!) och pratat med en person som jag inte känner men som var väldigt trevlig.

Hursomhelst. Nu ska jag äta en macka (eller i alla fall försöka) och sedan sova.

//I’ve had a somewhat diverse day. Neighbors acting strange, a blister on my lip is growing in a fast pace, had to cancel my evening plans because of stomach ache and then I’ve spent all evening googling, emailing, asking questions, panicking over the answers, getting calm over new answers and the panicking again because of realisation over life’s expenses. Why does everything have to cost a lot of money?! Anyway, I’m going to bed. Over and out. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.