Det löser sig, det gör det alltid…

Saker och ting har löst sig med en hel del som tyngt mig de senaste dagarna. Fick ett samtal igår från Linnea, och jag kan bo kvar i lägenheten i jag bor i nu tills på måndag. Utan att  betala ett endaste dugg…! Hur underbart är inte det?Trodde jag skulle varit tvungen att flytta idag. Men på något skumt sätt så löser sig saker och ting hela tiden, haha! Sen sa en kompis igår att jag gärna fick bo där nästa vecka eftersom rumskompisen är på semester i nästan 2 veckor till. Riktigt schysst! Fattar inte hur jag lyckas ordna allt hela tiden! Men jag fattar vad mamma menade igår när hon sa:
"Jag är inte orolig för dig för jag vet att du fixar det där". 🙂
Min envishet eller ren tur? Either way så tackar jag och tar emot!

Idag är jag megatrött och måste ta hand om en liten 3-åring i 9 ½ timme så jag ska ta min andra kopp kaffe och hoppas att dagen flyter på utan gupp och hinder.

Talk to you soon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen