Tankar & Funderingar

A lot of questions but no answer yet

Det är många tankar just nu som snurrar i mitt huvud. Val som måste göras, frågor som måste ställas och beslut som måste tas. Ska jag eller ska jag inte? Blir det bättre om jag lämnar något som kanske är en början på det bästa som kunde hända denna sommaren, för något som är tryggt och enkelt? Kommer jag ångra mig sen? Kommer jag tvingas svika några för att rädda mig själv?
Usch det är inte lätt! Det verkar iafl som att det kommer lösa sig med ett problem som hållt mig sömnlös de senaste nätterna. Jo det löser sig ju oftast… bara man vill. Men det är tillfälliga lösningar. Jag behöver en permanent lösning. Maintenant!

Gåtfull? Mm, jag är trött på att vara personlig och fläka ut mitt privatliv till en massa människor som aldrig ger sig till känna. 

Ikväll ska jag dränka mina bekymmer och döva orostankarna med sprit. Oj vad hemskt det lät. Nej jag har inte gått och blivit alkis! 😉 Men däremot ska jag ut och dricka en drink eller två med några vänner. Det ska bli trevligt! 🙂 Ska ju jobba i morgon så det blir inte en för sen (och onykter.. ;-P) kväll 

Jag har en fråga till er där hemma(läs: en viss "child" som inte är singel längre och några andra muppar) föresten, får ni inte mina sms eller är ni bara för ohyfsade för att svara? Känns segt att skicka meddelanden som jag egentligen inte har råd att skicka, utan att ens få ett svar…! Min mobil är lite knasig så säg till om ni inte får dem!

0 kommentarer

  • Julia

    jag har skrivit till dig varför jag inte svarat + att jag skickat ett mail jag inte fått svar på. du har väl tillgång till nätet? bättre att skriva här tycker jag. eller? puss

  • Christine

    julia: Ja, jag har inte hunnit maila tillbaka ännu. Menade inte dig utan andra. 😊 Jag har tillgång till internet men har inget hemma utan måste kolla på jobbet.
    Ska maila dig nu! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.