Movies & TV

He’s just not that in to you

Igår efter en lång dag kände jag bara för att sitta hemma och dega med en film. Eftersom det ligger en hyrvideobutik mitt emot min port så kom jag på den briljanta idén att slösa pengar på en hyrfilm. Det blev, efter mycket velande fram och tillbaka, He’s just not that in to you. Och jag måste säga att det var en riktigt bra film. Rolig var den också! Satt där i min ensamhet och skrattade åt alla pinsamma dejting-senarior. Haha! ;-P

En skön feelgood-film med bra skådespelare, som varken var för mycket eller för lite. Sådär lagom av allt och aldrig smörig.  En smart komedi med andra ord.

Rekomenderas!

0 kommentarer

  • Julia

    Tack för ditt sms! förlåt att jag inte svarade, kändes så svårt att skriva där och få med allt. vet ej om du sett mitt mail? du får gärna uppdatera mig lite där 😊 vill veta vad som händer i ditt liv. Puss & Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.