Paris Tips

Ny favorit

Jag har upptäckt en ny favoritbutik här i Paris. Och nej, det har inget med kläder eller skor att göra. Hähä.
Det är något helt annat. Nämligen ParaShop. Alla grejer som de har på la pharmacie, fast billigare. Här hittar man märken som Nuxe, Avène, Vichy, La Roche-Posey… etc. Och de är 2-5 euro billigare än på andra ställen.

Love it! Jag kommer bli en av deras mest trogna stamkunder. 😉
Kan absolut tipsa er om att göra ett besök här om ni åker till Paris i höst. Nog att svenska apoteket håller bra standard men franska märken är svårslagna!

0

0 kommentarer

  • lameilleuse

    Ahhhh jag ääälskar alla parapharmacies! Svenska apotek suger ju i jämförelse! Parashop måste vara nytt, jag minns att jag hade ett favoritapotek i mina gamla kvarter, St Germain des Près. Den brukade sluka en stor del av studiebidraget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.