C'est la vie

Det gäller att inse sina begränsningar

Tre timmar snackades och skrattades bort över kakor, IKEAs flädersaft och te hemma hos Natalie. Så himla trevligt. Tyvärr har jag gått och blivit sämre igen. Den täppta näsan gör mig yr och likså febern som spökar till och från. Satan i gatan vad jag vill bli frisk nu! Ikväll var det tänkt att gå hem till Olivia som har en apéro med trevligt folk, men det var bara att inse att det var bäst att stanna hemma i stället. Killen har dock gått för att träffa en kompis som vanligtvis bor i Indien och åker hem i morgon, men lovade att inte komma hem för sent. Nu regnar det så förutom att jag missar en troligtvis trevlig kväll så måste jag erkänna att jag inte hade haft lust att gå ut i det här vädret.

Jag orkar inte ens måla om mina naglar så i stället ska jag stänga ner datorn, ta nattens Actifed, lägga mig och spela Wordfeud/läsa och hoppas på att må bättre i morgon.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.