C'est la vie

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Gårdagens afton blev inte riktigt som planerat. Väl i kön till BDD så var vi för stort sällskap, jag fattar inte varför jag inte tänkte på det tidigare att vi borde dela upp oss. När vi kom fram till den dryga snubben som brukar stå och utöva den lilla makt han har i livet, så sa han att jag och Natalie fick komma in men inte de andra. De var tydligen inte tillräckligt uppklädda. Vilket var bullshit. Efter mycket om och men och fram och tillbaka så sket vi i det och åkte hem istället. Men det regnade och jag var så jäkla trött och opepp så jag kände mig nästan lättad över att få åka hem och kramas med min kille och ta igen lite sömn. Det var nästan synd att vi inte stannade hos Natalie för det hade nog varit trevligare trots allt.
Men ikväll ska vi ha lite fest här hemma så det får bli all in då à la place 🙂

Idag har han tagit ledigt från jobbet så vi ska väl mest ta det lugnt och njuta av dagen. Ta någon promenad någonstans, dricka kaffe på en uteservering och kanske ta en sväng på stan. 
Eftersom att han är en värre sömntuta än vad jag är så ligger han fortfarande och sover. Haha! Får ta och väcka honom så vi kan göra något vettigt av dagen.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Var tvungen att kolla på klockan när du sa att han fortfarande sov och den var ju 12! Hade aldrig klarat av att sova så länge 😋

    Tråkigt att det inte blev något igår – all in tonight!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.