Vardagslyx

Wouldn’t wanna change a thing


Cesarsallad på Malakoff. I helgen ska jag dra med mig älskling dit så vi kan dricka deras underbart goda kaffe 🙂

Vilken trevlig eftermiddag jag hade med Ellinor. Vi åt en god lunch på Le Malakoff(ni som läst från början vet kanske att det är ett av mina favoritställen här i Paris, kolla här så ser ni lite fler café&restaurangtips!) och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen promenerade vi lite i det lätta regnet under mitt paraply runt i 16:e. Gick en lång bit faktiskt. Och det har varit varmt idag. Nästan svettigt och man behövde inte ens en kofta.

Sen blev det en liten avstickare till Boulevard Haussmann, H&M var målet på den resan. Kan ni gissa vad jag hittade där? Jag var SÅ glad kan jag ju säga för jag har jagat runt på ALLA butiker i hela Malmö efter den utan att hitta den. Men nu är den min, hehe.

Nu ska jag vila en liten stund innan det blir dusch, ombyte och smink. Ikväll är det girls night out 😉 Vi börjar med apero hos Natalie med Linda, Solli(?) och Sandra, och efter det ska vi ut och dansa tills fötterna värker!

Ciao!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det var så roligt att få träffa dig idag Christine samt att få ta del av en del av "ditt" Paris. Jag skall absolut göra mig mer hemmastadd i dessa fina kvarter framöver nu när jag fått en sådan fin introduktion.

    Kul att du hittade klänningen! Nyfiken på vilken det är…:)

    Hoppas ni får en trevlig kväll!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.