C'est la vie

Den som lever får se

 

 

Jag har spenderat större delen av dagen inne. Städat, tvättat, kollat på serier, ätit lunch och skickat iväg lite mail. Nu ska jag ut och göra några ärenden. Det är lite halvdant väder med växande molnighet, men det verkar inte vara så kallt i alla fall. Kanske blir det en glass när jag är klar med min lista? Den som lever får se!

 

 
0

0 kommentarer

  • Maja

    Låter ungefär som här! 😊 Nu tittar solen fram igen. Och ber om ursäkt för uteblivna mail. Idag har jag haft min första lediga dag hemma på länge..alldeles för mycket uppsats just nu. Men nu är det ju långledig så hoppas kunna kolla lite på den snart! Hoppas du har det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.