Vardagslyx

Den senaste veckan

Jag är så tacksam för att vi i Sverige får njuta av våren och inte måste sitta inomhus. Jag tror nästan att 80 % av svenska befolkningen hade hamnat i en kollektiv depression om det vore som i andra länder där strikt isolering tillämpats. Jag känner verkligen med dem som inte får njuta av våren. Särskilt de med små lägenheter utan balkong eller trädgård.

Idag vaknade jag tidigt och eftersom att min arbetsdag börjar lite senare än vanligt så bestämde jag mig för att starta måndagen med en kaffe på Östra Kaffebaren. Ni vet ju vid det här laget att vardagslyx är en stor del av mitt liv. Det finns inte i min värld att endast leva för veckans lediga dagar. Det känns redan som att det kommer bli en inledning på vecka arton.

Ett annat bra sätt att inleda veckan på är att boka in kvällspromenad med ypperligt sällskap, vilket blir en repris på förra måndagen. Att promenera i en timme på kvällen, under ”golden hour”, tillsammans med en bästa vän känns nästan som terapi i dessa tider. Det var så förra veckan började och sedan fortsatte den på samma gemytliga linje med bland annat volleybollspel och nakna fötter i varm sand, balkongmiddag, en spontan staycation på ett 150 år gammalt hotell (!), årets första utomhusglass (om jag räknar bort veckan i Spanien i februari), en oväntad återförening, gröna blad som tycks ha slagit ut över en natt, sängsolande i fönstret och maraton-tittande av The Hills: New Beginnings.


Det där ljuset alltså 🧡💛

Den där kompisen alltså 💜

Nästan lite som en trappa i Paris!

Ny väska och matchande nagellack.

Nu ska jag jobba och har såklart glömt nycklarna hemma. Det är alltid lite jobbigt när det händer, men det ska inte få förstöra min dag. Detta ska minsann bli en bra måndag.

Jag hoppas att ni också får en riktigt härlig dag!

0 kommentarer

  • Daniel på FlyingDryden

    Vi tog en kvällscykelrunda igår. Kallt som tusan och minusgrader när vi kom hem men efter en innehelg var det riktigt gött att komma ut. Okej, ska erkänna att jag helst hade suttit kvar inne men ibland är det bra att bara ryckas upp och ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.