C'est la vie

De senaste två dygnen

De senaste två dygnen har jag hållit mig hemma och vilat för magen har inte mått bra alls. Pillat med mina växter, kollat genom gamla foton som jag vill framkalla och tittat på serier. Igår på förmiddagen var jag nere ett tag hos Daniela där jag bjöds på en smoothie och hjälpte henne att fylla i burkar med diverse örter. Hon tyckte att jag skulle sjunga för rosbladen medan jag strösslade i dem, och jag undrade om de kunde höra mina toner av ”Life is a Flower”. Hon är lite mer åt det spirituella hållet än jag är men jag spelar med för husfridens skull. På eftermiddagen vågade jag mig ut efter ett dygns sängvila så jag satt ett tag i solen på gården och läste medan jag snackade skit med några av mina grannar.

Idag mår jag betydligt bättre än jag gjorde igår. Magen känns balanserad och aptiten har kommit tillbaka. När jag inte har någon matlust alls blir jag orolig för oftast är jag alltid sugen på att äta någonting. Det ska bli riktigt härligt väder idag och eftersom att jag inte fick en chans att njuta av min första semesterdag igår så tänker jag se till att göra det idag. Nu ska jag ta en dusch och om någon timme bege mig ut för att träffa Madde.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.