Vardagslyx

Days when life is good

 

 

I två dagar har vi haft riktig sommarvärme här. Ja, eller svensk sommarvärme. Utan den friska havsbristen, rena luften och möjligheten att ligga i bikini i Västra Hamnen. Men det är ganska härligt ändå att gå ut i bara t-shirt och käka en glass på lunchrasten. Jag borde nog däremot ha tagit på mig någonting annat än svarta jeans. Det var svettigt i de 26 graderna!

 

Just nu känns livet ganska bra för jag har flera roliga saker planerade framöver. Två resor b la, plus att Linda kommer tillbaka från Sverige nästa vecka. Det ska bli kul! Paris är inte samma sak utan dig Linki 🙂

 

Trevliga planer har jag dessutom i helgen. Och så lön om mindre än en vecka. Woho!

 

Nu ska jag sova. Alltså det här med att lova att gå och lägga sig i tid… Varför blir det aldrig så?.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.