Das weekend

Såhär såg inte min morgon ut idag, tyvärr. Bilden är tagen i lördags när jag i gåt min sedvanliga helgfrulle med New Girl i bakgrunden. Det var ungefär lika gemytligt som det låter. Resten av helgen var lite blandad. Fika i solen, födelsedagsfest och en trött söndag efter alldeles för få timmars sömn.

Födelsedagsbarnet och i princip alla utom jag och en till drog till en karaokebar i lördags. Jag tänker alltid att jag ska med på sådant men när stunden väl kommer och klockan är kvart i två på natten så inser jag nästan alltid att ”I’m too old for that shit”. Lite emot min vilja, men det är väl bara att vänja mig.

Sedan har jag jobbat och eftersom att det är sportlov nu så är skolan stängd. Klockan går så långsamt när det inte finns så mycket att göra. Det är lite tråkigt faktiskt för jag trivs bättre med ett högre tempo. Men som tur är så kan denna onsdag för min del räknas som fredag, för i morgon flyger jag ner till Bryssel. Mitt plan går på eftermiddagen men jag har tagit ledigt hela dagen så att jag får lite sovmorgon och slipper åka till flygplatsen direkt från jobbet.

Jag slutar om två timmar, sen ska jag hem och packa innan det blir middag med Madde. Så trrrevligt så!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen