C'est la vie

Crazy in love

Han röker för mycket. Han lägger sina kläder på golvet gång på gång. Han har delar inte mitt inget intresse för träning. Han missförstår mig när jag ska försöka förklara saker. Han kan inte ens planera en timme framåt.

Men han finns alltid där för mig. Han överöser mig både med kärlek och komplimanger. Han lämnar mig aldrig i sticket. Han stöttar mig i vått och torrt. Han ger mig fjärilar i magen när han ler. Han kommer ihåg att köpa mina favoritwraps på Monoprix. Han får mig att skratta 20 gånger per dag. Han uppmuntrar mig när jag behöver tänka positivt.

När jag tänker på honom mår jag bra.

Ibland glömmer jag att jag faktiskt är galet kär. Och hur lyckligt lottad jag är. Jag måste komma ihåg det oftare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.