Things I like

Couch surfing

Sophia tyckte jag var alldeles för besatt av min HTC när jag skaffade den i höstas. Nu när hon själv skaffat en iPhone, så har hon insett allt det roliga man kan göra med dessa beroendeframkallande smartphones. Som t ex en app som förvrider rösten. Hon spelade in när jag pratade med Christophe, och spelade upp det som om jag var en knarkande efterbliven fransyska. Haha, jag skrattade så jag grät! Vi åt även fläskkotlett med bearnaise-sås och pratade med syrran om alla stalkers stackarn har fått efter sig. Man blir ju litta orolig! Dags att komma hem nu syrran!

Efter en lång dags jobb(sju timmar kändes som tolv…) idag gick jag ut i eftermiddagssolen, satte mig i en bil och hamnade till slut på Skåne’s östkust. Nu sitter jag i en skön soffa i Kivik och lyssnar med ett halvt öra på övriga medlemmar i familjen. Det diskuteras bl a Japan, mord och knark. Tunga ämnen.

Det är underbart att komma bort från stan! Framförallt att bara sitta i soffan och inte behöva göra annat än… ja, vara. Med familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.