C'est la vie

Keso, väntan och vänskapsfika

Alltså är jag den enda som inte fattat det här med keso? Jag köpte en sån här låda med keso och nötter och annat jox som jag tänkte prova. Det smakar knappt någonting förutom en svag sur smak, och så nötter. Jag tog i lite blåbärssylt och tänkte att det kunde bli lite bättre. Men nej, till slut fick jag nästan spykänslor. Det kan vara gott i en sallad eller på en macka med tomat och massa örtsalt. Men att äta sådär? Nej fy.

Tentan idag gick okej. Om de är snälla med poängsättningen så kanske jag klarade den, haha. Det återstår att se. Men vilken lättnad när tentan var över! Snart sista kursen och där blir det bara grupparbete. Nu väntar jag bara på ett mail som ska bekräfta ödet i min närmsta framtid. I väntan på det mailet har jag mest ont i magen och känner mig orolig. 

Hur som helst så fick jag mitt liv tillbaka idag och det firades med en långfika med Isabelle. Så himla mysigt. Mina vänner är finast i världen och gör verkligen att jag mår bra. Utan dem vore livet värdelöst.
Älskar er massor, ni vet vilka ni är ♥

Nu ska jag skingra mail-tankarna med att städa och tvätta. Ikväll kommer Sophia hit. Jag ska göra finfin middag till oss 🙂

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag upptäckte också keso ganska sent i livet, någon gång under gymnasietiden tror jag, nu kan jag dock inte leva utan det. Det är ett måste på frukostknäcket varje morgon. Funkar även bra till sallad och mat…men att äta det som ovan vet jag inte om jag skulle gilla…då håller jag mig nog till klassisk youghurt!

  Hoppas du får en fin helg!

  Kram

 • Malin

  Jag håller med dig, klumpen är inge rolig att ha att göra med. Men jag tror också på karma och att allt ordnar sig. Hoppas du kan släppa mailtankarna och njuta av en skön helg! Salut!

  Och ps. ge keson en andra chans, det är gott till sååå mycket! 😉

 • Debbie

  Haha, kul att du säger det! Jag har tänkt likadant. What's the deal!? Haha, många som gillar det på mitt jobb. Vi pratade faktiskt om det härom dagen. Jag fattar ingenting! I sallad, som du säger. Då är det gott som kompliment 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.