Vardagslyx

Coffee & Gossip

 

 

Efter en regnig eftermiddag på stan kom vi hem blöta och frusna. Efter en varm dusch sitter jag nu i sängen och myser lite. Vi köpte med macaroner på vägen hem och det var extra gott med lite kaffe till. Om en dryg timme ska vi åka till Neuilly för fredagsmiddag hos C’s föräldrar men innan dess tänkte jag bläddra lite i tidningarna Julia köpte med från London. Det är roligt att för en gångs skull läsa skvaller och mode på något annat än franska.

 

Jag har inte riktigt tid just nu för bloggen eftersom jag vill umgås så mycket som möjligt med syrran och hinner inte heller svara på kommentarer, men jag läser alla. Just so you know.

 

Om ni vill se lite bilder från i onsdags kan ni kika in på Julias blogg HÄR.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.