C'est la vie

Cliffhanger

Nästa gång jag åker in till stan för att ”snabbt handla en sak” så ska jag inte gå till fem olika butiker utan köpa det i första bästa affär. Särskilt när jag är sjuk. Jag kom i alla fall hem till slut, lite fattigare men med vinterns bästa investering. Vad det är får ni se senare i veckan. Cliffhanger…. Hehehe.

Även om jag i vuxen ålder gärna inte flyttar ihop med mamsen igen, så är det lite mysigt att ha henne här i några dagar (jag lär ta tillbaka detta på torsdag). Jag kom till exempel hem till ett städat kök och skrev halva det här inlägget medan hon lagade middag åt oss. Dessutom håller hon koll på mina växter och matar mig med varm blåbärssoppa. Nu ska vi sätta oss i soffan och titta på något ”trevligt” TV-program, som mamma brukar säga till i princip allt. Andra ord hon gärna använder är ”fräsigt”, ”raffigt” och ”jädrigt”. Det där senare är nog den grövsta svordomen min mamma yttrat i sitt liv.

I morgon hoppas jag på att vakna upp frisk som en nötkärna. Kan vi alla hålla tummarna, please? Jag vill inte vara sjuk mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.