Cheap Monday

Kläder med tryck plus spegelfoton är ingen bra kombo, vilket jag insåg när jag hade tagit dessa två bilder i min nyputsade spegel. Jag som ville visa min måndagsuniform som påminner den måndagströtta om vilken dag i veckan det är. Plus ett statement om vilken stad jag tycker om lite extra förutom Malmö. Skjortan är från GAP och du kan hitta den HÄR till nedsatt pris (ni som läst bloggen ett tag har nog förstått vid det här laget hur mycket jag tycker om att handla mina kläder där, hehe), sandalerna från Birkenstock och tightsen är hundra år gamla men från Gina Tricot.

 

Från Cheap Monday öf cörse.

 

Idag har jag faktiskt inte alls känt av den där hemska måndagskänslan som tyvärr ofta infinner sig den här första dagen på veckan. Det var kanske inte så att jag skuttade upp ur sängen för tro mig när jag säger att jag är mästare på att snooza, men jag var varken butter eller bitter. Bara förväntansfull och spänd på vad dagen skulle ge. Idag jobbade jag först några timmar, sedan har jag tillbringat eftermiddagen med att lyssna på avkopplande musik, tvätta och dricka kaffe.

Nu ska jag hämta tvätten och efter det passa på att rensa lite bland mina papper som ligger i en hög på mitt skrivbord i stil med Mount Everest. Hur kan det skickas ut så mycket papper år 2017 när exakt allt ska vara digitalt?! Det är ytterst märkligt måste jag säga.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen