Spain,  Travels,  Weekend

Cellarer Wine Bar | Barcelona

Förre fredagen såg det ut såhär. Då befann jag mig i Barcelona och vår fredagsmiddag intogs på en argentisk-spansk restaurang som låg alldeles vid vårt hotell. Det visade sig bli ett lyckat middagsval. Mat med överraskande smaker, härlig atmosfär och en väldigt trevlig ägare (som var från Argentina men hade bott i London i tio år). Efter måltiden blev vi bjudna på Limoncello som digestif. Jag gillar när det bjuder till lite och gör någonting extra för sina kunder. Ett charmigt och prisvärt ställe som jag helt klart rekommenderar. Det är minst lika mysigt att sitta ute på terassen och bara ta ett glas innan middagen.

Cellarer Wine Bar // Carrer de Mallorca 211 // Barcelona, Spain 08036

Hej förresten fredagsfirare! Hur har ni (jag vet aldrig om jag ska adressera er som en grupp eller individuellt, haha) startat helgen? Jag började min dag med att träna på gymmet och efter det gick jag hem till syrran för att äta lunch. Sedan har vi suttit här och lyssnat på musik medan vi försökt få vettiga saker gjorda. Den ena satt mest på Facebook och skrattade åt sina egna skämt medan den andra duschade, ringde ett par samtal och gjorde en massa annat obegripligt. Vem som gjorde vad lämnar jag osagt.

Nu ska jag strax promenera bort till Möllans Kaffebar för att fika med en kompis, och sedan måste jag hem och packa. I morgon bitti tar jag tåget upp till Jönköping där jag stannar till på måndag för en stor 30-årsfest. Det ska bli så trevligt!

0 kommentarer

  • Anna

    Kanske börjar bli tjatigt men vackra foton igen! Igår blev det inte många knop för min del, hade inte så mycket energi men det gör inget. Idag kollade jag på fotboll och blev upprörd i pausen (Sverige-England) när en av tv kommentatorerna sa: vilken tur att England gjorde mål! 😡 (Jag bor ej i Sverige). Funderar nu på att emigrera…. 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.