Weekend

By the Louvre

 

 

Min midsommarkväll igår var helt perfekt. Vi var ett gäng som träffades för picknick på gräsmattorna precis vid Louvren. Vi åt gott, drack gott och hade det riktigt trevligt. Vissa av oss var väldigt duktiga på att göra blomsterkransar, medan andra av oss var mindre duktiga. Jag och Natalie gjorde ett tappert försök men fick lägga över jobbet på Annelie och hennes franska vän som nästan verkade vara födda till att göra blomsterkransar. När det började bli lite kyligt begav vi oss hem till Natalie och tittade på andra halvlek av VM-matchen mellan Frankrike och Schweiz. Eftersom Sverige inte är med i VM får jag väl lägga mitt stöd på Frankrike och de gjorde ju faktiskt en riktigt bra match som slutade med 5-1. Jag och min vän Sara var minst sagt övertrötta, vilket slutade med att vi skrattade åt i princip allt och ingenting. Jag undrar om de andra var lika roade? Haha!

 

Nu håller jag på att fixa lite hemma. Tvätta, städa och annat. Jag åker till Sverige på fredag för två veckors semester i Sverige och har en hel del att ordna med innan dess.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.