C'est la vie

Midsummer’s Eve

 

 

Jag mjukstartade helgen igår kväll med 1,5 glas vin på Le Coeur Fou tillsammans med min kollega Francesco, vilket följdes av sushi innan jag åkte hem och ramlade i säng. Vissa dagar mitt i veckan är det skönt att göra någonting efter jobbet. Jag är ganska trött idag, men av en bra anledning liksom. Jag gillar att Paris är så levande, oavsett dag på veckan.

 

Som bekant är det ju Midsommarafton idag. Jag antar att ni som bor i Sverige varit lediga (i alla fall delvis) idag och är i full färd med att sjunga snapsvisor och äta sill vid det här laget i någon slags underbar skärgårdsidyll. Tro mig, jag vet. Jag har mot min förtvivlan kollat in uppdateringarna på Instagram idag. Själv har jag ju jobbat idag av förklarliga skäl. Kvällens planer är att träffa ett gäng vänner i Jardin des Tuileries för en Midsommarpicknick – Paris Edition. Därför ska jag nu bege mig från jobbet och köpa med lite lämpliga attiraljer för ikväll. 

 

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER UNDERBARA LÄSARE <3

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.