Vardagslyx

Brunch på G


Fint väder har vi 🙂


Pappa och Ewa är på golfbanan. Total överraskning, de är verkligen aldrig där!

Jag kunde verkligen inte gå och lägga mig igår. Slutade med att jag satt uppe och skrev mail(som jag inte skickade direkt, haha normalt att skicka mail klockan ett på natten!) och tittade på How I met your mother tills mina ögonlock började bli trötta. Sen somnade jag och sov nio timmar utan avbrott. Underbart.

Dagens planer är inga stora. Jag skulle ha träffat Isabelle men hon var tvungen att jobba. Vilket inte störde mig så mycket för då kan jag stanna här en extra dag istället. Jag får gå i samma kläder tre dagar i rad men vem bryr sig? Jag planerar att börja läsa min nya bok, sola lite kanske, betala min hyra, glo på TV och fixa till mina naglar. Inget ansträngande med andra ord.

Däremot så håller vi på att fixa brunch här. Scones är på förberedning och pannkakor har vispats och ställts i kylen. Nu ska vi bara åka till affären snabbt och köpa yogurt så vi kan göra smoothies.
Börjar det vattnas i munnen nu eller? Hehe 😉 Jag börjar bli vrålhungrig!

0

0 kommentarer

  • Samantha

    Mera mat! Alltså nu är jag så hunrig haha!

    Jo men visst vettu, han ska bo i Luxemburg i 6 månader. Han gör sitt sista internship där. Jo, har hört att det är en jättefin stad så det ska bli kul. Lite krångligare (med Ryanair) eller dyrare (sas, air france, klm, etc) att ta sig dit bara! Men det ordnar vi:)

    Jag har redigerat bilderna i Photoshop. Använde verktyget "smudge" för att dra ut sidorna, sen använde jag "Gaussian blur" på samma yta. Sen har jag ökat på kontrasten och gjort sidpartierna ljusare också. Lite mera fokus på mitten liksom. Svårt att förklara:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.