Outfits

My new grey sweater

Pappa och Ewa paxade TVn i vardagsrummet så syrran och jag har suttit i deras stora säng och surfat, glott på Danska Hemmafruar(de är ju mer korkade än de svenska till och med…) och skrattat åt när Julia sa att hon gilladebandet Chicago och började sjunga en Eagles-låt(60-70 talsmusik för er som inte känner till något innan Baby one more time). Men det är syrran det. Min egna privata underhållning.

Men vad jag ville skriva om egentligen var hur nöjd jag är med min nya tröja från H&M. Den är typ slut överallt nu så jag är så glad att jag köpte den. Jag kommer bo i denna hela hösten, vintern och våren.
Shorts från Gina Tricot, halsband från COS(det fick faktiskt min syster i födelsedagspresent av mig, men jag lånade det idag) och armband från Pilgrim, Thomas Sabo och Marocko.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.