Things I like

Bonjour Paris!

 

 

Jag kom hem till ett grått och kallt Paris igår kväll efter en helvetes-resa. Det var fruktansvärt att resa när jag mådde så dåligt och det var med lättnad jag gick av planet på Charles de Gaulles flygplats. Christophe hämtade mig på Opera och när vi kom hem skämde han bort mig med fina julklappar till mig från COS efter en efterlängtad middag. Choklad hade jag även fått från hans föräldrar. Gulligt. Jag gick och la mig kl 22 igår för jag fick så ont i magen efter middagen. Jag sov typ 10 timmar.

 

Nu står jag här och gör gröt samtidigt som jag lyssnar på radion. Jag har saknat fransk radio. Magen mår bättre men den behöver snäll mat i några dagar. C ligger fortfarande och sover så jag ska väcka honom strax så vi kan äta frukost tillsammans.

 

Det är så skönt att vara tillbaka!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.