Movies & TV

Friday Cinema

 

 

Vi ska snart ner till västra stranden för en eftermiddagsbio vid Odeon. Det är så skönt att Christophe har semester så vi kan göra någonting sådant en vanlig fredag. Vi har velat se Argo länge men sist vi försökte var biljetterna slut. Nu har den gått ett bra tag så det lär inte vara några problem.

 

Först tänkte vi se The Hobbit men efter att ha läst det här blev jag lite orolig. Har någon sett The Hobbit av er? Är det så som det står eller en överdrivelse? Eftersom jag är ganska känslig så vågar jag inte gå och se den på bio. Christophe tycker att jag är töntig, haha! Det är bara att jag tänker på när jag såg Twilight 4 på bio och blev dålig mitt i filmen. Sedan dess vågar jag inte se filmer på bio som gör en snurrig eller illamående.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Sofia

  Jag såg den för några dagar sedan, och jag kände inte alls av det som stod i artikeln! Jag såg filmen i 3D, vet inte om jag skulle reagerat annorlunda om jag sett den i "vanligt" format? Jag tyckte i alla fall att den var jättebra, mycket sevärd!

 • Karin

  Jag har också sett den, och tycker denbdär artikeln är lite väl överdriven! Jag såg filmen i 3D och blev då inte snurrig efteråt 😉 men det var otroligt häftiga specialeffekter så det är klart att allt kändes väldigt verkligt!

 • Magda

  Jag har sett den i 3D… O jag blev inte heller illamående!! Samma still som Sagan om ringen Trilogin. Otroligt bra film o hoppas att det inte dröjer allt för länge innan fortsättningen kommer.

 • Mikaela i Frankrike

  jag såg den i 3D och tyckte faktiskt den var riktigt bra! har inte sett de andra men den här var enligt de jag såg den med bättre! mer humor och mindre krig 😊 Gott nytt år! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.