C'est la vie

Bonjour


Smoothie gjord på hallon, blåbär, banan, en liten näve rågflingor, lite honung och vaniljyogurt.

Bonjour!

Jag har börjat vakna tidigare på morgonen. Kan det vara ljuset? På vintern kan jag sova till elva om jag inte måste ställa klockan men nu vaknar jag runt halv nio, nio. Det är ganska skönt måste jag säga. Solen skiner idag dessutom.
Jag sitter med mackor och em smoothie och väntar på att Christophe ska vakna till. Vi har en dejt på Skype nämligen. Det ska bli så skönt på onsdag kväll när vi faktiskt får ses! Och kan prata live, så att säga. Gud som jag ska krama och pussa på honom då. Sniffa på hans goda kroppsdoft. Haha!

I kväll blir det jobb igen. Jag hoppas dessutom att det inte blir för mycket att göra. Det är nog att sitta i en lokal utan syre framför två datorskärmar. Man hinkar vatten som en hund i Sahara!

Vad hittar ni på idag då?

0 kommentarer

 • Nina

  Mums vad gott att börja dagen med smoothie 😊
  Tar bilen och åker hem till familjen för att bli ompysslad i eftermiddag. Lovely!
  Njut av helgen.
  Kramar.

 • Madeleine

  Jag vaknade också vid nio idag, men gick upp först vid elva… Känns som att man får så mycket energi nu när det börjar bli ljusare och soligt. Så skönt!

 • Ellinor

  Smarrig frukost!
  Själv sitter jag forfarande i pyjamasen men tänkte att det var lika bra att ta vara på kreativiteten när den infann sig och fortsätta skriva lite på c-uppsatsen.
  Nu är det dock dags att hoppa in i duschen!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.