Fun stuff

Waiting for that day


Laure, Natalie och jag på Bonheur des Dames förra året. Den kvällen var så himla rolig!


I Frankrike dricker man inte mousserande vin, utan riktig champagne 😉


Christophe x 2 på Natalie’s balkong under förra årets födelsedagsfest. Min Christophe till höger. Här hade vi bara träffats i ett par veckor men jag hade redan fallit för honom… Awwwww….!


Party!

Det känns inte som fredag idag. Kanske för att jag jobbar hela helgen. Det blir alltså ingen fest för mig varken ikväll eller i morgon. Min helg består av jobb, plugg och tvättstuga.

Men nu börjar vi planera för nästa helg och då händer det en massa roliga grejer. Bonheaur des Dames är spikat(alltså Natalie är praktiskt taget fransk nu men ändå planerar hon med mer framförhållning än jag, haha!) på torsdagen. Liza har aldrig varit där så vi ska guida henne till en kväll med gratis sprit och manliga strippor. Hehe. Sen blir det födeslsedagsfest på lördagen. Det blir nog ett härligt gäng fransmän och svenskar!

Sen utöver det middag ute, ost i massor, vin, onyttiga efterrätter och goda drinkar. En helg med bästa vänner och bästa pojkvännen. Underbart.

Ps, HÄR kan ni läsa lite mer om vad Bonheur des Dames är för något!

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Låter som en fantastisk helg går dig till mötes (nästa helg alltså)
  BdD är inte helt fel; har många trevliga minnen därifrån 😉

  Jobba lugnt!

  Kram

 • Mia

  Håller med. Känns inte alls som helg. Jag är i uppsatshelvetet. Deadline nästa söndag och över hälften kvar att skriva för våra intervjuoffer svarar lite när det passar dem.. Hrmpf!
  Har absolut ingen som helst livslust. Det enda som håller mig uppe är det faktum att det troligen är den sista uppsats jag någonsin skriver i livet.

  Lyckost dig att ha Paris att se fram emot. Se om du kan hitta någon fin fransman åt mig när du ändå är därnere. 😊

  Bisous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.