C'est la vie

Bonjour

Bonjour! Min dag började ganska bra… trots att jag snoozade för länge så att jag inte hann duscha. 😛 Men jag kom upp ganska bra sen trots att jag somna för sent igår.
Väckte lillkillen och efter han ätit frukost så gick jag med honom till skolan. Lyckades glömma mina nycklar hemma, och porten har smäcklås så om ingen är hemma så kan man inte komma in. Men Bernard och Maxim var fortfarande hemma så det var ju lugnt.

Det är fint väder idag men var ganska kallt nu på morgonen, så jag ska ta och städa lite. Mamman skulle visa mig hur jag ska städa huset, men hon kom typ hem kl tio igår kväll. Tycker det är jättesynd. När ska barnen träffa sin mamma liksom? Visst att man jobbar till sex-sju.. men nio-tio? Sen går hon ju hemifrån innan barnen vaknat. Skulle aldrig vilja jobba så!

Iafl så blir det städning nu. Sen  stryka resten så jag kan ha morgondagen fri, och sen en dusch. I eftermiddag så ska jag nog ut och se mig omkring lite. Tänkte åka in till Paris i eftermiddag egentligen men Bernard hade glömt köpa mitt metrokort och han skulle iväg nu, men jag sa att det var lugnt. Han sa att han skulle komma hem vid tre men jag känner mig bara dum om han ska stressa hem och jag sen kanske ändå inte hinner in till stan. Ska in i morgon och hela helgen ändå så jag kan stanna här idag. Kanske sola lite. 🙂

Nej jag ska sätta igång nu. À tout à l’heure!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.