C'est la vie

Je ne compris pas

Är jag den enda bloggerskan som tycker att det är pinsamt att springa omkring med kamera och fota på stan? Tog denna bilden med mobilkameran på väg till simhallen. Lilla Leo simmar och går på judo så jag var och lämnade och hämtade honom. På vägen hem gick han och berättade om någon film som tydligen var marron(rolig) vilket jag inte visste vad det betydde förrän jag senare frågade Bernard. Jag lär mig jättemycket varje dag, men det är så himla många ord som jag inte vet vad de betyder. Och så alla böjningar på verben. Je vais, j’ai vu… blasé bla bla.
Mon dieu, det är mycket att lära sig! Iafl så gick han där och berättade energiskt om den här filmen och jag fattade typ ingenting. Haha! Nickade och sa "oui" och "d’accord"… och så je ne compris pas efter vartannat ord.

Sen när vi kom hem så satte han på den där filmen som skulle vara så rolig… men jag fattade ju knappt vad den handlade om. Han däremot adore den filmen. Var alldeles till sig och sa "kolla nu" och "snart kommer det roliga". Haha! Han är så söt den lilla killen. En busig komiker med myror i benen. 😉
Leo hjälpte mig med strykningen innan ikväll. "Repasser?" frågade han sen när vi satt och tittade på TV. Då ville han ner och stryka igen. Höhö.

Idag har varit en väldigt trevlig dag, de är så gulliga och snälla och Bernard är så lätt att prata med. Jag bor hos en familj med riktigt bra ställt kan jag ju tala om, men de är så otroligt ödmjuka och jordnära. Så himla härligt!

Föresten, j’aime deras internet. Mycket snabbare än mitt mobila jag haft i Sverige och äntligen går det att ladda ner favoritserierna utan att det tar hundra år! Nu ska jag se Gossip Girl och efter det sova. I morgon blir det en tidig morgon, ska upp kl 7.

Bisous!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.