C'est la vie

Snabb recap

En liten snabb recap här innan jag ska ut och spela pingis med Leo. 🙂
Jag sov riktigt bra inatt och vaknade utvilad. Vädret är lite växlande men ganska varmt. Idag har vi gått genom lite olika praktiska saker och sen har vi varit på marknaden(det är tydligen en stor marknad här brevid på lördagar).
Jag ska göra hushållsarbete för annars är det bara att väcka Leo på morgonen och ta honom till skolan… och sen hämta honom och lämna på simhallen.
Så jag har strukit en del eftersom det är en del av mitt jobb i denna familjen. Seriöst så tycker jag att det är överskattat att stryka kläder. Men men… fransmännen är petiga med sådant. Hasr inte använt min egen strykbräda på typ ett år(med undantag för vissa saker som kavajer och klänningar), men kanske är dags att börja med mina egna kläder också. 😉

Nej nu har jag inte tid med detta mer, var på datorn snabbt bara för att checka Facebook och mail, min kontakt med la Suede.
Om du läser detta Julia… kan du ringa mamma och säga att allt är bra och att jag ringer henne i morgon?

Puss på er alla mina små kycklingar!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.