Paris

La maison


Stor skön säng har jag. Och rummet är stor och luftigt. Liiite kallt på golvet(ni som känner mig vet hur frusen jag är och att mina fossingar alltid är kalla som isbitar, haha), men skönt med ett svalt rum. Man sover bättre då.


Kolla in duschen! Me like. 😉


5 galgar hängde i garderoben. Are they kidding me? Får hänga 3 plagg / galge, haha! Men det funkar så länge. Är ju bara en månad.

Jag gillar mitt rum, det är fräscht och stort. Och huset är jättefint och mysigt, ett 3-våningshus från början av 1900-talet med mörka trägolv och stort modernt kök. Och en mysig trädgård. Har inget som helst att klaga på, tror att jag kommer trivas här. 🙂

I morgon har barnen ingen skola. Eller Maxim har skola från kl 10, men det är ju Neo jag ska se efter nu. Så Bernard sa att jag skulle sova ut och vakna när jag vaknar. Han är verkligen så himla snäll och trevlig. Väldigt mjuk och sympatisk människa. Gillar honom massor.
Men jag vill inte sova för länge i morgon bitti och vill vakna utvilad, så jag ska bara se det senaste The Hills-avsnittet nu och sen sova. Eller så tar jag och bläddrar i Veckans NU som jag köpte med mig. Får se vad jag orkar… mina ögonlock är lunga som bly.

Ha det bra så länge så syns vi så fort jag har tid över för bloggen igen! Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.