C'est la vie

Safe and sound


Paris.

Hej allihop!
Jadå, resan gick bra och jag kom till Paris utan problem. Bernard och lilla Leo kom och hämtade mig på flygplatsen och jag somnade nästan i bilen på vägen hit. Var sååå trött, och det var trafikstockning så det tog typ en timme att ta sig hem till dem. Men det var gulligt av dem att hämta mig. Tänk om jag tagit bussen! Då hade det tagit typ 3 timmar.

Sen har vi ätit en god middag och pratat. Barnen är helt underbara. Så söta och snälla så. Den äldsta dottern är bortrest denna veckan, men Maxim(som är 13) och Leo(7 år) har jag fått lära känna lite. Vi har lekt med Leo’s radiostyrda gubbe, tittat på Looney Toons(Maxim erbjöd att ändra till engelskt tal, men jag måste ju lära mig så jag föreslog engelsk text islt) och så har jag beundrat barnens fina judo och simmedaljer. 😉

Mamman verkar jobba ganska långa dagar så jag träffade bara henne lite snabbt nu ikväll när hon kom hem. Kom på nu att jag glömt vad hon heter, haha! Bra där Christine…
Franskan går ganska okej… nu MÅSTE jag ju verkligen prata franska. Bernard kan ganska okej engelska, och Maxim kan lite, men det blir mer påtagligt nu hur hjälplös man känner sig när man inte kan språket. Så nu är det stenhård träning som gäller!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.