Blodpudding och Beverly Hills 90210

Efter att jag slutat jobbet handlade jag en massa gott och gick till busshållplatsen med regnet som blåste från sidan. Det var så skönt att låsa upp ytterdörren ikväll, slänga av mig jackan och veta att jag inte behövde lämna lägenheten på minst 18 timmar. Eller 2,5 dygn om jag så väljer. Fredagar alltså. Bästa dagen. Jag köpte med mig fryspizza hem som jag hade tänkt pimpa med parmaskinka och buffelmozzarella, men bestämde mig för att steka några skivor blodpudding i stället. Jag har varit så trött den här veckan och idag har jag haft ont i huvudet nästan hela dagen, vilket jag annars aldrig har. Eftersom att min menscykel tydligen tycker att det är rimligt med en 10 dagar lång lingonvecka så tänkte jag att lite extra järn kunde vara på sin plats.

Ikväll tänker jag hålla mig i horisontellt läge i mina mysbyxor och endast röra mig mellan sängen och köket. Det går att se alla säsonger av Beverly Hills 90210 på Viafree och med tanke på att jag satt bänkad framför den serien varje dag efter skolan genom hela 90-talet (och en bit in på det nya millenniet), så kunde jag inte låta bli att köra en favorit i repris när min kollega Annika berättade att hon börjat kolla om från säsong 1. Om du har ett viaplay-konto kan du dessutom logga in med det. Tyvärr får man stå ut med reklam, men det gör inte så mycket. Det är ju ganska moralpräktigt på sina ställen i första säsongen så jag funderar på att göra som min kollega och hoppa fram till säsong två. Det bästa var egentligen när Valerie kom in i bilden men det var väl inte förrän i säsong fem eller sex?

Alright. Nu ska jag återgå till Bevvan. Ha en fin kväll!

0 reaktioner på ”Blodpudding och Beverly Hills 90210”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen