C'est la vie

Birthday cakes and camembert

Efter en kort men trevlig stund på baren Garde Robe med JCC (Svenska Handelskammaren i Paris junior-klubb) så åkte jag till Les Sablons för middag med Christophe’s familj. Som vanligt riktigt trevligt och en massa god mat. Bl a två födelsedagstårtor från Lenôtre eftersom vi firade pappan och systern som både fyller år i veckan. Och så ett halvt kilo ost. Camembert. Finns det mycket annat som är godare än det?

Idag sitter jag hemma och gör lite nytta. Men helt ärligt behöver jag komma ut så efter lunchen ska jag åka iväg ner till stan. Måste lämna tillbaka ett par grejer(jag ska sluta köpa utan att prova!), köpa block på BHV och ett linne på H&M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.