Biarritz Juan les Pins Cap d’Antibes Nice Deauville

Jag kom hem en timme innan solen gick upp i morse så trött är en underdrift för min del idag. Jag får berätta mer om gårdagskvällens eskapader senare för nu måste jag köra en effektiv städrunda här hemma innan Anneli kommer hit med mina skor som jag lämnade hos henne igår.

Såhär snofsig såg jag i alla fall ut igår kväll. Jag bad min personliga fotograf att föreviga kvällens outfit med min nyinköpta kjol som införskaffades i fredags under en shoppingrunda. Jag provade den för några veckor sedan och hade väldigt stor lust att köpa den redan då, men priset och det faktum att jag lovat mig själv att spara pengar gjorde mig osäker. Sedan dess har den legat där som en tanke i periferin. Så när Anneli provade den så gjorde även jag det. Då kände jag att den var för cool för att gå miste om. Så nu är den min. My precious.

Den är så knasigt annorlunda och det står skrivet franska semesterorter mellan mönstren. Eftersom att jag har varit på nästan alla de orterna så kändes det väldigt passande att jag skulle ha den. Jag älskar pastellfärgerna som för tankarna till det chica Franska Rivieran-modet under 70-talet. Jag måste säga att den även passar bra ihop med ett glas Prosecco i näven, och Annelis soffa.

Om man snurrar så står kjolen rakt ut precis som Babys klänning i Dirty Dancing, hehe. Anneli köpte faktiskt en likadan. Jag undrar vad killen i kassan tänkte när två kvinnor över 30 år köpte likadana kjolar och ba’ ”du kan lägga dem i samma påse”. Eller så brydde han sig inte alls. Jag gissar på det senare.
Nu måste vi ringa varandra varje gång vi ska ses och fråga om den andra tänkt bära kjolen.

Denna härliga skapelse är från H&M Trend och kostar 499:- om någon skulle vilja köpa en likadan.

0 reaktioner på ”Biarritz Juan les Pins Cap d’Antibes Nice Deauville”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen