C'est la vie

Bakom mina solglasögon


Från i våras och en snabbfika på Sevvan med mamma. Två saker jag saknar, mamsen och sevvans Iced cappuchino.

Tröttheten börjar komma ikapp här. Men som tur är så kunde Philippe’s mamma komma lite tidigare och ta Simon. Så jag slutar fyra istället för sex. Efter det ska jag handla mat och sen hem och vila resten av dagen och kvällen.

Vi har ätit lunch nyss och jag tänkte lägga lillen för att vila så att jag också kunde passa på att ta en powernap. Men tji fick jag, han ville inte sova. Får ta ut honom i vagnen. Solen försvann i förmiddags men har nu tittat fram igen. Tänkte packa ihop lite picknickfika och promenera till Parc Monceau. Kanske skulle Precious komma dit sen med. Vore kul!

Skönt med sol, då kan jag gömma mina trötta och svullna ögon bakom mina kära solglasögon från H&M.

0 kommentarer

  • Erika

    ja det är både fint o praktiskt 😊 nyklar kan man hänga på ett sådant med- lite coolt.
    solbrillor tackar vi för när ögonen är trötta, perfekt att gömma sig bakom på morgonen också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.