Travels,  Vacation

Austria Part Two: GRAZ

 

De tre franska musketörerna.

 

The french guy.

 

Bron vi gick över var lite som Pont des Arts i Paris. Folk hade satt hänglås och skrivit diverse kärleksförklaringar på dem.

 

I början av berget.

 

Här började det bli jobbigt och varmt.

 

Vacker utsikt!

 

Cyril är som en manlig version av mig. Han tar också kort på sin mat, haha! Det var bara en bild på mig från Graz i min kamera och den har jag redan lagt upp. Jag hoppas han kan skicka några bilder som han tog under veckan i Österrike. Som fotograf är man ju sällan med på kort, tyvärr. Förutom när jag tvingar Christophe eller några av mina vänner att ta kort på mig 😉

 

Det är inte bara i Italien man kan dricka riktigt gott kaffe. På ett café uppe på toppen fick jag min första cappuccino på flera månader. Jag njöt!

 

För att komma ner fick man gå ungefär tiotusen trappsteg. Räknade inte men jag gissar att det var så många…

 

Dag två i Österrike skulle C’s föräldrar till Wien för att hämta C’s syster. Eftersom de även skulle spendera dagen där bestämde vi andra oss för att upptäcka staden Graz, som låg ca 3 mil från där vi bodde. Graz är en ganska liten stad och är i storlek lite mindre än Malmö men större än Uppsala i folkmängd.

 

Agnès hade hört att man skulle ta sig upp på berget till toppen av staden. Vi andra var lite skeptiska, det började bli varmt, men när vi väl kom upp var det så värt flåsandet och ojandet. Vilken utsikt! Jag tyckte om Graz men centrum verkar vara väldigt litet och jag hade nog blivit uttråkad av att bo i en så liten stad. Fin var den i alla fall.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.