C'est la vie

SUNNY

 

Det är åter igen en solig och varm dag här i Paris. Det är så härligt! Jag tänkte lägga mig och sola en timme nu innan jag sätter igång med alla tråkiga måsten. Vi får in sol genom vardagsrumsfönstret ungefär till lunchtid så det blir lite som en balkong.

 

Igår var jag förresten hemma hos Linda på kvällen. Först gick vi en timmes powerwalk i Bois de Vincennes och sen fixade vi pitas med kyckling, guacamole och grönsaker innan vi avslutade kvällen med att kolla på nyaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Vi bor verkligen på andra sidan stan om varandra så det tog mig 45 min (!) att komma hem. Men det var det värt. En urmysig kväll med en god vän.

 

 
0

0 kommentarer

  • Sarah

    Va skönt o ta en pw 😊 Maten lät riktigt god 😊 Sv: De kändes inte som att de va Mollys stil alls me dom kläderna hon hade på sig xD Hon kanske ska lägga till me en coolare stil 😋 Ibl kan man undra hur de e me modet i Sverige 😉 Jaa ja måste testa macarones. Kan tänka mej att de e skillnad här mot era i Paris 😉 Har sett en del som har bakat dom o dom ser ju köpta ut :O

  • Mia

    Låter som en toppenkväll! Det där med avstånden tänker man inte bo när man är född lantis som jag är men det är precis samma sak i Sthlm. Bor man på söder och ska till norr tar det ändå mellan 30-1h. Otroligt mycket tid som "slösa" bort i pendlingen. Jag får smått livsångest av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.