Things I like

And that’s why I only buy french magazines

Minns ni för någon månad sedan att jag skrev om någonting som jag tycker lite extra om i Frankrike och Paris? T ex deras efterrätter som ni kunde läsa om här.

Någonting som jag verkligen tycker om med Paris är att man inte köper allting på samma ställe. De har fortfarande lite kvar av den där personliga och gammalmodiga försäljningen. Det tycker jag är charmigt.
Vill du ha Le Monde så kan du bara slänga fram 1 euro till mannen i tidningskiosken, i stället för att gå in på ICA och stå i kö i 10 minuter. Dessutom behöver du inte förklara att ”du köpt den på något annat ställe”.

Betydligt billigare än i Sverige är det dessutom. En Vouge kostar 4,90 euro och du kan få en motsvarande Sofi’s Mode för 1 euro. Och då är den dubbelt så tjock. Ibland får man presenter utan att numret är prishöjt ens. Sist fick jag två tidningar + ett linne från American Vintage för 4 euro. 
Med svenska modetidningar får man för 60 spänn ett parfymprov från en parfym som lanserades för 3 år sedan…

Värt det? Pas trop.

0 kommentarer

  • Debbie

    Ja, åh.. det där att man går till en specialbutik för att hitta saker tycker jag också låter mysigt 😊

    Åh, jag skulle vilja vara egen företagare. Ska sätta mig in i den världen har jag tänkt. Kanske starta en webshop och sälja lite saker som jag själv skulle vilja ha 😊 Bara tanken på det får mig att vilja göra det nu! Hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.