Things I like

Almost nothing to complain about


Je suis contente.

Alltså hur tusan hinner man egentligen med livet när dygnet bara har 24 timmar och man helst ska sova 8 av dem? Bloggen blir lidande just nu och det är egentligen inte mening för jag har massor att skriva och och tusen bilder att visa. Cirka.

Jag har haft en så himla mysig och trevlig dag med min finaste vän Isabelle. Vi har fikat(eller ja de snodde vårt bord och var riktigt bitchiga, tyvärr har jag blivit svensk igen på bara 3 dygn så jag sa ingen bitsk kommentar tillbaka. Men nog fick de sura svar när de inte hörde!) i sällskap av otrevliga turister, solat utan att få minsta förbättring på brännan, blivit jagade av änder(ok lite dramatiskt men de var allt annat än passiva), disskuterat hurvida det skulle vara kul att spendera en dejt med att titta på pansarvagnar, gråtit över fina kläder vi inte har råd med, inte låtit oss bli lurade på dyra körsbär, hyllat normännens generositet och en massa annat roligt.

På vägen hem stannade vi på ICA så Isabelle kunde köpa Oreos och då ringde Sophia som hade slutat jobbet och ville äta på Tamnack Thai. Tror ni jag nappade på det eller? Hell yeah, godaste och mest prisvärda thaimaten i Malmö! Efter det promenerade jag hemåt och konstaterade än en gång hur vackert Malmö är på sommaren. Och varmt var det med. Man kan inte klaga på mycket just nu 🙂

Sen packade jag upp mina två resväskor. Jag har liksom skjutit på det sen i torsdags men kände att jag nog fick avsluta skiten. Sen var jag astrött men kände inte heller för att bara sitta hemma. Har ingen TV och det är drygt att titta på datorn jämt. Så jag gick de 100 meterna hem till Stina och Tobias och såg på film. Men herregud så kass den var. Se inte Daybreakers säger jag bara! En dålig version av The Legend. Jag mådde ILLA av filmen, disgusting. Men fint att ligga där och mysa i soffan i pyjamasar och mjukisbyxor. Det var som att tiden stått stilla. Man behöver inte ens ta igen något för man bara plockar upp där man senast slutade. Fint det 🙂

Nej nu ska jag sova. I morgon väntar ett möte med en till bästa vän. För jag har inte bara en utan flera BFF’s. Bra va? Det tycker iafl jag, hihi.
Once again, kan man klaga? Eller ja, kan komma på en person som saknas…

Bonne nuit!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Härligt att vara tillbaka och få umgås med nära och kära.
    Låter verkligen som om du haft några riktigt mysiga dagar.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.