C'est la vie

Alla dessa frågor vi undrar över…

Det är inte lätt att packa för 2 månader och samtidigt försöka klura ut exakt vad man kommer ha användning för. 2 par jeans räcker nog… eller bara ett par kanske? Men vilka?
Och kommer jag använda leopardblusen? Den är sval och snygg men lite to much kanske? Å andra sidan kanske den passar in ganska bra i St Tropez… haha! Klänningar är givet, likaså shorts. Men ska jag ta med allt? Åhå jaja… inte lätt det här.

Kommer Christine än en gång packa alldeles för mycket? Och blir det de blå Only-jeansen eller de blå Mango-jeansen? Ska de grå med istället?
Och den största frågan av de alla… kommer den grå munktröjan verkligen komma till användning?

Den spännande fortsättningen följer i en dator nära dig…


Men nu lägger vi packningsbekymren lite på is, för nu ska jag åka och möta Emelie. Sen blir det bioRex! Och nej… det blir inte den dubbade versionen. Riktigt så ambitiösa är vi inte. Höhö. 😉

Trevlig fredagskväll på er!

0 kommentarer

 • tess

  Heeeej!

  Ehehm, månda blir bra 😊 Vill du åka båt på seine me mig? Men vadå åka o bada? var kan man göra de? De måste du berätta genast 😃 Pusss

 • Malin på Livingroom

  oj jag hade haft svårt att packa för 2 månader. jag ska packa för fyra dagar på island och det kommer bli svårt. just nu är det 12 grader där. och läste att på sommaren kan det bli allt från 5 till 30 grader.

  Haha.

  Lätt liksom. 😊 hoppas du får en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.