Weekend

All I need

Hej hej hallå. Helgen passerade förbi så snabbt att jag knappt minns vad den bestod av. Jag hade i alla fall en väldigt bra helg, trots diverse krämpor och vaglar. Det är egentligen sekundärt när allt annat runt omkring ger lyckokänslor, harmoni och endorfiner. Jag har skrattat så mycket i helgen att sårskorpan på läppen spruckit ett par gånger men det har det varit värt. Det är helger som denna jag inser hur lyckligt lottad jag är. När jag cyklar hem i regnet efter en kväll med god mat tillsammans med fina vänner, fylld av tacksamhet för att jag har ett hem och en säng. Egentligen behöver man inte så mycket mer än det. God mat, positiv energi från människor man tycker om, tak över huvudet och ett fluffigt duntäcke. Det är fint som… en prinsessbakelse på ens födelsedag!

Förutom svettigt stark (men god) middag på Soi 29 har min helg innehållit en lagom mix av vila, långa frukostar framför Netflix, barhäng på Restaurang Möllan, utställning följt av rundtur på Lunds Universitets arkitektskola och promenader under trädkronor med höstgula löv. Igår planerade vi även för min och Louise gemensamma fest som ska ske om en månad. Jag har övertalat henne om att det är en jättebra idé och medan vi bestämde vad vi skulle ha för tema hann Louise kompis Kat bokat en ny tågresa från Stockholm till Malmö lagom till partyhelgen. YOLO, som vi så ungdomligt upprepat flera gånger under helgen. Detta stycket var skrämmande likt något ur en klyschig chickflick. Jag tog det lite för långt med ”partyhelgen” känner jag.

Tyvärr ser jag ju ut som att jag har en pinne uppstucken i ändan i bilden ovan, men de andra blev i alla fall bra. Louise var för övrigt så snyggt klädd att jag tror att jag måste kopiera hennes outfit rakt av i veckan som kommer. Färgglada strumpor alltså. Varför har jag inte fattat hur snyggt det är tidigare?!

Vi var väldigt stolta vänner som fascinerat beskådade hennes coola skapelse. En lampa gjord av gamla längdskidor och ett klädesplagg som de hade sytt för hand.

Nu kom jag precis på att jag glömt bort tvätten i källaren så det måste jag gå ner och fixa, sen ska jag titta på Grey’s Anatomy för jag upptäckte nyligen att säsong 16 redan har börjat. Min höst är räddad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.