Travels

Afternoon Tea

Det blev visst en liten bloggpaus. Inte alls med mening och jag hade gärna uppdaterat er och visat bilder från min helg i London tidigare. Men det hann jag inte i fredags hos syrran och på hotellet jag och Christophe bodde på lör-mån fick man betala(värdelöst med holiday inn kan jag ju meddela… dyrt, otrevlig personal och sen kostade både poolen och frukosten extra. Inte värt det!) för internet. Det tyckte jag inte att det var värt. Sen att släpa med dator på stan… nja. Inte så lockande.

Vad har vi gjort då? Promenerat en massa, shoppat på Top Shop, kollat på Scary Movie i en mysig hotellsäng i stället för att gå ut på klubb(vi är ju faktiskt 26 år nu…), druckit och ätit gott, insett att London är invaderat av svenskar, fotat Big Ben, gått in och vänt på Primark(fattar verkligen inte grejen… som Ullared fast i London), jämfört Paris metro med London’s Underground, kollat in St Paul’s cathedral, betalat en förmögenhet för bussar och tunnelbana… etc etc.

En sak kan jag säga. Jag gillar London. Så att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo här inom en snar framtid. Vi får se vilken stad som vinner i slutändan, Paris eller London 😉 

Nu sitter jag och Christophe på Le Pain Quotidien på King’s Cross station och har druckit/ätit en sen afternoon tea med scones. Så sjukt gott!
Om en stund ska han ta tåget tillbaka till Paris och jag ska åka hem till syrran. Om jag hinner så kan jag blogga ikväll… annars hörs vi i morgon! Mitt flyg går 9.30 i morgon så jag måste vara på Heathrow senast 8. Ni kan ju räkna ut med rumpan hur tidigt jag måste ställa klockan. Sen direkt hem och plugga som en gnu för tentan på fredag. Något att se framemot!

0 kommentarer

 • Spiderchick

  sv. Kanske ska gå ut? Vad menar du? 😊

  Jag är ute precis hela dagarna typ alla dagar i veckan (med mitt kid) och på kvällen vill jag vara schlappa 😊

 • Ellinor

  Skönt med en liten bloggpaus också. Förstår att ni måste ha haft fullt upp ändå. Ser fram emot en post-update nu framöver 😊

  Med mig är det okej, har varit sjuk de senaste dagarna, vilket jag iofs försökt att ignorera, men vilket bara lett till en än mer utdragen sjukdomssvit. Ingen ro och ingen vila här inte 😋

  Kram

 • Debbie

  Åh, så smarr det ser ut på bilden! London är verkligen härligt ja, håller med om att Primark påminner om Ullared, haha. Jag hittade en kavaj där men inte mycket annat. Var ju typ samma plagg i flera hörn. Men populärt var det, hörde mycket svenska ord därinne 😋

  Tack, jag mår bra! Mycket bättre sen jag slutade. Ser ut att ha chansen på ett nytt jobb snart så jag passar på att vila upp mig nu innan det isåfall skulle dra igång. Behöver verkligen vila och bara göra roliga saker just nu. Var tvungen att maila min nu tidigare chef idag och hon kändes som vanligt otrevlig i sitt svar. Usch, glad att jag slipper stället nu!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.