Travels

London – Malmö

Nu är jag tillbaka i Sverige. Jag gick upp kvart i sex i morse så jag är allt annat än pigg. Resan gick bra annars. men herregud vilken säkerhetskontroll på Heathrow… det tog ju hundra år att komma genom skiten! Ärligt talat så stod jag där i säkert 30 minuter. Där vinner Kastrup lätt. Det tar inte alls lika lång tid. Men annars en fin flygplats och jag gillar British Airways. Fick mig en fin laxmacka till frukost 🙂

En dum sak var att jag glömt bort vilken teminal det var och tvingades gå in på internet via mobilen för att kolla det på mailen på väg till tunnelbanan. Tur man kan göra det för jag sa till syrran att jag trodde det var 4 men det var 5. Det är inte ens samma tåg. Men kollade på Telenors hemsida nu att det kostat mig nästan 50 spänn. Bra där.
Julia var så gullig dessutom. Igår fixade hon middag till oss(jättegod linssoppa som Isa gjort) och diskade efteråt. Idag gick hon upp supertidigt bara för att följa mig till tunnelbanan(via buss också). Världens finaste syster.

Jag kom hem strax innan två i eftermiddags och har betalat räkningar, ringt samtal, ätit lunch och chattat lite på FB. Men min kyl ekar tom så nu får jag bege mig till Willy’s minsann. Får ta och handla the essentials. Behöver boka tvättstuga med. Indeed.

Later!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Back to reality igen, men vilka härliga veckor du har haft. Ibland behövs lite miljöombyte för att orka med.
    Lycka till med allt pluggande nu. Själv har jag bara en dag kvar i skolan innan vi är långlediga igen 😊

    Kram

  • Therese

    Säkerhetskontrollen på Heathrow är ju fantasitkt. Gillar verklen hon som bad mig ta av mina stövlar utan att det fanns någon stol att sätta sig på. Hon insåg rätt snabbt att det var kanske lite dumt när jag stod där och vinglade. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.