Outfits

A Weekend in Heels

 

 

Såhär bodde vi i lördags natt, i ett litet mansion som gjorts om till pensionat/B&B. Det är ett trevligt fransk/brasilianskt par som äger det och hyr ut ett flertal lägenheter och rum. Så otroligt härliga människor. Deras lilla dotter kom och ville att vi skulle leka med klossar, sedan var jag fast hela söndagseftermiddagen, haha! 

 

Mina ballerinaskor var kvar i bilen (som stod på parkeringen där festen hade varit i lördags natt), så jag fick ta på mig mina back-up-klackar från André igår. Till det ett linne från COS, ett skärp från MQ och ett par limegröna jeans från Stradivarius. Simple as that. 

 

Weekend’s over. Time to go back to work.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.