Beauty

A new cut


Minus luggen – klarar inte av lugg!

I nästa vecka tänkte jag hitta en lämplig hårsalong för en liten klippning. Eller ja liten och liten, det behövs kapas en hel del! Mitt hår är verkligen katastrof just nu. Det är ingen frisyr längre och volymen verkar ha flugit sin kos.

Frågan är nu bara hur man ska klippa. Och hur mycket? Den frisyren på översta bilden här tycker jag är snyggt, men det kräver att man stylar varje dag. Sen misstänker jag att det finns en risk att jag ångrar mig sen och så ska man hitta en helt ny frisör som kanske inte gör det så som man förklarar. Finns ju ett visst kommunikationproblem med när man inte pratar samma språk. Bokstavligen. 😉

Vad tror ni? Kanske uppklippt page istället? Eller lång page? Eller som på nedre bilden med inte fullt så uppklippt?

Inte lätt att välja när man har så grava beslutsångest-problem som jag har. Haha!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.